kamion

Posebna stavka u načoj ponudi je kamionski prevoz pozovite na broj 064/425-25-77.

Prevoz na dugačkim relacijama, ponekad može izgledati kao jako stresno iskušenje i može biti jedna od najskupljih transakcija koje ćete platiti. Kamionski prevoz zahteva sveobuhvatno planiranje i organizaciju.

Zbog kompleksnosti procesa, dostupni smo Vam 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Uvek dostupni za konsultacije, savete, predloge. Od nas ćete dobitikompletnu organizaciju kamionskog ili kombi transporta i sve što ovaj transport uključuje.

Selidbe24h pored usluga selidbi i sladištenja, prilikom ovog zahtevnog zadatka kamionskog prevoza, naši zaposleni će sa Vama proći kod svaki korak na putu razumevanja Vaših potreba. Bez obzira na razdaljinu na kojoj se prevoz vrši, bilo kombijem ili kamionom imaćete brz i pouzdan transport.

Obećavamo bezbednost od trenutka kada u dogovoreno vreme naši zaposleni stignu na Vašu lokaciju, odgovaramo za sigurnost Vaših stvari i robe koju pakujemo, prevozimo i raspakujemo.

Raspolažemo sa velikim brojem prevoznih sredstava, kamiona i kombija i s ciljem redukcije cene u zavisnosti od količine stvari koju transportujemo, na Vašu adresu šaljemo neko od ovih vozila.

Ne oklevajte, pozovite nas bilo kada, jer mi radimo non stop da bismo Vama pomogli.