Selidbe24h je posvećena pružanju kvalitetne usluge po najprihvatljivijim cenama. Nudimo i ulažemo iskren i pošten rad i trud sa ciljem da zadovoljimo potrebe naših klijenata. Za sve Vaše potrebe, selidbe pakovanje, transport ili skladištenje.

Sta god da trazite, ako se radi o selidbi kuce ili selidbi stana, došli ste na pravo mesto. Naša firma će se pobrinuti za Vase i želje Vaše porodice prilikom selidbe. Radićemo zajedno, kao tim, dok ćemo se prema Vašim stvarim odnositi kao prema ličnim.

Selidbe24h je ponosna na svoju pouzdanost i sigurnost  prilikom pružanja naših usluga i cenimo zadovoljstvo naših klijenata. Jednostavno pozoviti, kliknite, dodjite kod nas i mi ćemo biti srećni da Vam pomognemo sa vašom selidbom.

Mi Vam nudimo sirok spektar usluga koji su neophodni za uspešnu selidbu:

  • Lokalne selidbe – selidbe na području teritorije iste opštine u kombijima ili kamionima u zavisnosti od veličine.
  • Međugradske selidbe – Ukoliko menjate grad stanovanja, ni to za nas ne predstavlja problem
  • Skladištenje – Nudimo vam i ovu vrstu usluge ukoliko je potrebna, vremenski period Vi sami određujete.
  • Usluge pakovanja – kompletno ili parcijalno pakovanje je dostupno svim nasim klijentima
  • Kutije za pakovanje – kutije kvalitetnog kartona u više veličina sa neophodnim folijama ukoliko se odlučite da pakovanje vaših stvari uradite sami.

Ali ono najbitnije što nudimo:

  • Prijateljski, ljubazan i profesionalan odnos. Jedan od naših konsultanata će u dogovoru sa Vama i Vašim željama osmisliti plan da što bolje  odgovara vašem budžetu.
  • Čiste, sigurne i bezbedne kamione i kombi vozila i naše momke koji su uvek spremni da pruže najbolju moguću uslugu.

Selidbe24h je porodični biznis, što znači da ćemo razumeti sve potrebe, želje i zahteve koje nam uputite. Nas primarni cilj je da našim klijentima pružimo zadovoljstvo i sigurnost. To postižemo sa drugačijim i jedinstvenim pristupom, koji u kombinaciji sa našim iskustvom uvek daje najbolje rezultate na obostrano zadovoljstvo.

Dajte nam šansu a mi ćemo Vam pružiti savršenu uslugu.

Preselite se u novi životni prostor i neka vam selidba kuće ne bude stres već lepo sećanje u novom domu.